Jubileumwedstrijd

      Geen reacties op Jubileumwedstrijd

Hoera, het vernieuwde forum Rattenland bestaat een half jaar!

Op 22 oktober 2016 is het nieuwe forum Rattenland – onder beheer van Els – online gegaan. De naam was al langer bekend, ook op Facebook, maar met een frisse doorstart heeft Els gepoogd nieuwe deuren te openen. En dat is gelukt! We hebben veel nieuwe leden mogen begroeten, we praten over zowel rattige als niet-rattige zaken, opvangertjes uit Rattenopvang Leusden, Rattenopvang Ratopia en Rattenopvang Rathalla zoeken via het forum een eigen huisje en we lopen technisch voorop met leuke gadgets en spelletjes. Spelletjes zoals de rattige kruiswoordpuzzel. Graag viert Rattenland samen met jullie het halfjarig bestaan van het forum. Misschien ken je onze kruiswoordpuzzel al, misschien niet, maar hij is zeker de moeite waard! Vanzelfsprekend op een rattenforum 100% rattig. :open:

De wedstrijdpuzzel

Voor deze speciale gelegenheid is er een extra pittige variant gemaakt. Zelfs voor de doorgewinterde rattenfanaat een echte uitdaging. Dus laat die hersens maar kraken. Natuurlijk mag je gebruik maken van alle bronnen die je tot je beschikking hebt, maar geef niks aan anderen cadeau!

Jubileumpuzzel forum Rattenland
Klik de puzzel om te spelen

De spelregels

Om mee te kunnen doen aan deze wedstrijd gelden een paar regels:

  • Je moet minimaal 10 forumberichten hebben gepost vóór de sluiting van de wedstrijd op 28 april 20.00 uur.
  • Je mag op het forum niet hinten of overleggen over oplossingen.
  • Als je de puzzel helemaal ingevuld hebt, stuur je hem vóór vrijdag 28 april 20.00 uur middels een screenshot op naar games@rattenland.nl. De Gamerat zal je puzzel zorgvuldig nakijken. :knip:
  • Onder de correcte inzendingen zal in het weekend daarna een winnaar getrokken worden door een nader te bepalen onpartijdig ratje. Wanneer er geen volledig juist ingevulde puzzels zijn, zal degene winnen met de minste fouten.
  • De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 30 april 20.00 uur.

Wat kun je winnen?

Friemels & Frunniks stelt een korting van 15% beschikbaar aan de winnaar! De korting is geldig op het hele assortiment (hangmatten en co, snacks, knaagmateriaal en hebbedingetjes voor jezelf). Er geldt geen minimale of maximale bestelwaarde. De korting is geldig tot 1 juli 2017. Bovendien zul je een leuke verrassing ontvangen bij je bestelling.

Vragen of opmerkingen en (oplossingen van) eerdere puzzels in dit topic.