Mannen :: CASTRAAT Kai, champagne husky M, °18/05/16

      Reacties uitgeschakeld voor Mannen :: CASTRAAT Kai, champagne husky M, °18/05/16
Kai woont samen met zijn broertje Yu bij Kayleigh te Sittard (NL)
Wordt enkel uitgeplaatst met broertje Yu en bij iemand die alleen vrouwtjes heeft of helemaal geen andere ratjes heeft. Beiden mogen direct geadopteerd worden.

Achtergrond
Op 25 augustus werden 11 ratten in beslag genomen bij iemand die onder bewindvoering staat.

Beschrijving
Kai is de rustigste van de bende. Hij zal eerder voorzichtig komen kijken en het verkennen aan zijn broertjes overlaten. Deze vier broertjes zijn goede beginnersratjes.

Medische beschrijving
Kai verliep tijdens de intro met zijn broers een flinke snee op aan de binnenkant van zijn achterpoot. Dit moest gehecht worden en daarom werd hij ook meteen gecastreerd.

Update 15.09.2016
Wat kan ik meer zeggen dan dat dit vier zalige broertjes zijn !! Waar er de eerste weken nog een klein verschil was tussen de durvers en toekijkers, is dit nu niet meer op te merken. Kai zat gisteren bijvoorbeeld als tweede bovenop de kooi, niets houdt hem nog tegen 😀 Ze vinden aandacht gewoon fantastisch, ik kom de kamer nog maar binnen en er plakken meteen vier ratten aan de tralies.

Update 27.09.2016
Gisterenavond werd Ghayth geadopteerd en daarom begon ik vanochtend met een nieuwe intro tussen de drie broers. Yu en Mazin zaten even apart omdat ze elkaar in de haren waren gevlogen met zware gewonden tot gevolg. Ze werden daarom gecastreerd. De intro verliep vreselijk en na 1 minuut zaten Yu en Kai elkaar in de haren. Kai liep een flinke snee op aan de binnenkant van zijn achterpoot. Dit moest gehecht worden en daarom werd hij ook maar meteen gecastreerd. Omdat Yu telkens in het gevecht zit, ga ik volgende week nog eens proberen om Kai en Mazin alvast samen te brengen. Yu zal dan geïntroduceerd worden als zijn testosteron volledig gedaald is.

Update 18.10.2016
Ondertussen waren de broers een 3-tal weken gecastreerd en zou het testosteron er ongeveer uit moeten zijn. Omdat Mazin donderdag geadopteerd wordt, ben ik gisteren met de intro gestart tussen Kai en Yu. Ik hield mijn hart vast, gezien de vreselijke verwondingen de voorbije keer… De eerste uren verliepen niet van een leien dakje, maar ondertussen ziet het er steeds meer uit als een normale intro. Ze zijn de eerste nacht doorgekomen zonder verwondingen en daar ben ik heel blij om. Af en toe is er een strubbeling, maar die ziet er ook uit zoals ik gewend ben in een intro, niet meer op leven of dood zoals ze ervoor dus deden. Als ze slapen dan liggen ze fijn samen dus ik zie dit, langzaam maar zeker, goed komen!

Update 06.11.2016
Vandaag zijn Kai en Yu verhuisd naar Kayleigh. Ze zullen vanaf nu daar op hun gouden kooi wachten. 🙂 Kai stelt het voor de rest erg goed. Hij is een flinke, gezonde en lieve jongen die nu vreedzaam samenleeft met zijn broer.

Update 27/11/’16
Kai is goed gewend hier en voelt zich helemaal thuis! Hij is een lief ventje dat zich maar al te graag laat knuffelen. Als hij mij hoort komt hij snel kijken aan het deurtje van de kooi. Hij laat zich makkelijk oppakken en houdt van aaitjes :love: Kai vindt het heerlijk om in mijn mouw of trui te zitten :love:

Kai slaapt bijna altijd samen met zijn broertje Yu. Het is fijn om te zien hoe goed ze het met elkaar kunnen vinden 🙂 Kai en Yu zijn hele lieve, nieuwsgierige, makkelijke en relaxte ventjes die zeker snel een nieuw thuisje verdienen!

Nieuwe foto’s onderaan 🙂

Update 03/01/’17
Kai was gereserveerd, maar helaas is deze adoptie niet doorgegaan. Dit komt door broertje Yu.
Zoals de meeste van jullie wel weten heb ik een rattenkamer. Hier staan ook mijn eigen intacte ventjes en gezien het zo druk is op dit moment, staan Yu en Kai beneden in de woonkamer. Hier zijn enkel vrouwtjes aanwezig. Onder in de woonkamer ging alles goed. Kai was gewoon relaxt en hield van zijn porties aandacht, maar ik had ze voor de adoptie even op de rattenkamer gezet en toen waren ze het er allebei niet helemaal mee eens. Kai viel wel mee met zijn gedrag, maar broertje Yu niet… Nadat de persoon weg was heb ik ze weer onder gezet en toen kalmeerde ze weer. Ze werden snel weer hun eigen en toen was het weer goed.

We hebben besloten dat het beter is dat deze ventjes niet geplaatst gaan worden bij iemand die intacte mannen heeft. Het liefste misschien nog wel bij iemand die helemaal geen ratten heeft. Kai is echt een zeer lief ventje, alsook broertje Yu, maar geuren van intacte mannen maakt toch iets los bij ze. We zoeken iemand die graag knuffelige vriendjes heeft, die zelf vrouwtjes heeft en het liefste ook nog grote vrouwtjes, of helemaal geen andere ratjes heeft. Hopelijk vinden we de geschikte persoon voor Kai en zijn broertje Yu! Mocht er iemand interesse hebben die zelf vrouwtjes heeft, dan wordt de intro wel gedaan in de opvang. Gewoon voor de zekerheid 🙂

Foto’s

05.09.2016
Afbeelding

Afbeelding

18.10.2016
Foto van de intro
Afbeelding

07.11.2016
Afbeelding

27/11/’16
Afbeelding

Samen met broertje Yu :love:
Afbeelding