Mannen :: CASTRAAT Tonic, champagne split capped man, +- °03/16

      Reacties uitgeschakeld voor Mannen :: CASTRAAT Tonic, champagne split capped man, +- °03/16
Tonic woont samen met zijn papa Gin bij Sharon te Voormezele.

Achtergrond
Het baasje moest zijn ratjes weg doen van zijn huisbaas.

Medische beschrijving
Hoewel de zusjes en mama er goed uitzagen, zagen Gin (papa) en Tonic (zoon) er niet goed uit. Beiden waren erg mager, hadden duidelijke mijt op de oortjes en luisjes in hun vacht.
Ze zijn bij binnenkomst dan ook meteen behandeld en hebben na 10 dagen hun herhaling gekregen. Ze zijn beiden ook al heel wat bijgekomen, maar zitten nog niet op een ideaal gewicht.

Update 15/11/16
Ik heb gisterenavond ontdekt dat Tonic een abces op zijn keel heeft. Ik heb het proberen open te weken, maar de korst is te dik. Er is ontstekingsremmer opgestart en hij wordt morgen (16/11) geopereerd en dan ook meteen gecastreerd.

Update 17/11/16
Tonic is gisteren geopereerd geweest en alles is goed verlopen. Het abces is zo ver mogelijk weggehaald en de wonde is grondig gespoeld. Daarnaast is hij ook gecastreerd, meneer was toch verdoofd. hihi

Beschrijving
Tonic is een iets schuchterder ventje, open en bloot zitten vind hij wat eng, maar hij vind de buikzak wel aangenaam om in te zitten.
Hij vind het wel erg leuk om geknuffeld te worden en kan dan ook erg ploppen en knarsen. De lieve schat. :love:

Tonic vind zijn vriendjes geweldig, hij speelt er vaak mee en anders ligt hij wel met eentje te slapen.

Update 28/12/16
Morgen verhuizen Gin en Tonic naar Sharon en stiekem ga ik hen toch wel missen. :angel:
Hoewel opnemen nog niet zo fijn is, is het ontdekken en knuffelen dat wel. Hij kan er enorm van genieten om kriebeltjes te krijgen achter zijn oor, maar langzaam met enkele vingers over zijn hoofdje strelen vind hij ook wel aangenaam.

Tonic is zot van spaghetti en tomaat. Geef hem dus verse spaghetti met tomatensaus en hij amuseert zich te pletter. Alles bekladden met de saus, de hangmatten decoreren met slierten pasta, het kan allemaal volgens hem. 😆

Foto’s
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding