Vrouwen :: CASTRAAT Aerys, zwart berken vrouw, °05/16

      Reacties uitgeschakeld voor Vrouwen :: CASTRAAT Aerys, zwart berken vrouw, °05/16
Verblijft samen met haar 8 zusjes bij Kayleigh te Sittard.
Verhuist het liefste met één van haar zusjes.
Mag verhuizen als ze genezen is van haar operatie.

Achtergrond
Aerys komt uit de groep van 29 ratten. Zij is een dochter van Yara (eerste nest).

Medische beschrijving
Aerys is op 23/11/2016 gecastreerd.

Beschrijving
Aerys is een vrij moeilijk meisje. Ze wilt absoluut niet uit de kooi en kan ook flink boos worden als je haar toch op wilt pakken. Dan kan ze ook bijten. Het bijtgedrag komt puur door de angst, dus ik denk dat dit zeker goed komt met de knuffeltherapie!

Update 13/10/’16
Aerys boekt vooruitgang! Het heeft even geduurd, maar ze gaat de goede kant op 😀
Sinds een week is haar groep verhuist van kooi. Nu zit ze niet meer in het onderste deel van de Critter Nation, maar in een Furet XL. Deze kooi is erg ruim en ze zitten nu ook niet meer verstopt onder een andere kooi. Deze verandering heeft haar erg goed gedaan 😀 Ze was gelijk een stuk actiever en vandaag heeft ze een mijlpaal bereikt! Daar waar ze eerst nooit kwam kijken, kwam ze nu ineens op me afgerend 😯 Ik dacht gelijk ‘dat moet Jeyne wel zijn’, ik kijk naar haar staart en nee hoor! Het was Aerys 😯 😀 Ik was zo trots! Ze wilde contact met me maken, dus ik hield mijn hand voor en ze snuffelde gewoon 😀 Ik heb zelfs een beetje gek met haar kunnen doen! Ze was wel flaps, dus dat spelen durf ik niet met zekerheid te zeggen of dat straks ook nog kan 😛 Maar toch! Ze kwam kijken EN ze beet niet :pom: Ik ben super trots op haar! Go Aerys :pom:

Update 24/11/’16
Aerys is nog altijd een nieuwsgierige dame, maar het stapje uit de kooi komen blijft een probleem bij Aerys. Ze is enooooorm nieuwsgierig, maar uit de kooi wilt ze het liefste niet. Ook met de buikzak blijft dit erg moeilijk. Ze is vrij nerveus en als de zusjes al allemaal uit de kooi zijn en zij nog niet, dan breekt de paniek uit. Ze heeft tot nu toe niet meer gebeten, maar ik probeer dit ook te voorkomen.
Hopelijk wordt ze door de castratie wat stabieler en vindt ze wat meer rust 🙂

15/01/’17
Wat doet dit meisje het goed! Bijten is totaal geen sprake meer van 😀 Ze is super nieuwsgierig, ontsnapt regelmatig uit de kooi en laat zich goed oppakken! Ze blijft ook best goed bij je zitten 😀 Ze is wel eentje die graag alles ontdekt, dus ze blijft niet al te lang zitten hihi

De castratie heeft haar echt goed gedaan! Ze is er lekker fors door geworden en ze zit goed in haar vel! Onderaan vind je een filmpje waarop te zien is hoe ze op dit moment is. Aerys is 1 van de 2 zwartjes 🙂

Foto’s
Afbeelding

15/01/’17