Vrouwen :: CASTRAAT Jeyne, zwart berken vrouw, °05/16

      Reacties uitgeschakeld voor Vrouwen :: CASTRAAT Jeyne, zwart berken vrouw, °05/16
Verblijft samen met haar 8 zusjes bij Kayleigh te Sittard.
Verhuist het liefste met één van haar zusjes.
Mag verhuizen als ze genezen is van haar operatie.

Achtergrond
Jeyne komt uit de groep van 29 ratten. Zij is een dochter van Yara (eerste nest).

Medische beschrijving
Op 23/1/2016 is Jeyne gecastreerd vanwege haar gedrag.

Beschrijving
Jeyne is een leuk nieuwsgierig meisje! Ze komt geregeld kijken en oppakken gaat ook best goed. Soms gaat dit gepaard met een piep, maar verder laat ze het goed toe.

Update 26/09/’16
Inmiddels laat Jeyne zich goed oppakken en ze is nog altijd heel erg nieuwsgierig! Komt vrij snel kijken en vindt het erg leuk om rond te lopen op de bank! Dan komt ze ook geregeld bij me kijken.

Update 24/11/’16
Jeyne heeft een omslag gemaakt :( Iedereen heeft de verandering van halve Critter Nation naar Furet XL goed gedaan, behalve voor Jeyne… Hoe nieuwsgierig ze eerst was, zo erg is nu omgeslagen. Ik dacht eerst dat het Aerys was, maar het was toch echt Jeyne. In de kooi is mevrouw een heuse draak geworden. Ze hoeft mijn hand te zien en ze bijt. Ook als ik haar vanuit het vervoersbakje op wil pakken, dan bijt ze ook… Als ze eenmaal op de bank loopt is alles prima. De kooi blijft een groot probleem bij haar en een aantal van haar zusjes. Dat voelt heel vertrouwt en dan komt het duveltje naar voren. Vanwege Jeyne haar gedrag is ervoor gekozen om haar te castreren en dat is gisteren gebeurd. De operatie is goed verlopen en ze doet het goed! Medicatie innemen is wel een dingetje, maar het gaat redelijk. Hopelijk helpt de castratie om haar wat rustiger en stabieler te maken en voelt ze zich straks stukken beter!

Update 15/01/’17
Jeyne doet het goed 😀 Ze is flink gegroeid sinds de castratie en qua gedrag is ze ook super goed vooruit gegaan! Het oppakken vindt ze nog altijd niet het allerleukste dingetje, maar ze laat het wel toe. Ze komt altijd naar het deurtje voor aandacht en ik kan ook weer gewoon mijn hand voorhouden zonder dat ze me bijt 😀 Ze doet het echt super en ik ben super trots op haar! Het is echt een heel leuk meisje :love:

Onderaan nog een filmpje waar jullie kunnen zien hoe goed ze vooruit is gegaan. Jeyne is 1 van de 2 zwartjes 🙂

Foto’s
Afbeelding

Afbeelding

15/01/’17
Jeyne is 1 van de 2 zwartjes 🙂