Vrouwen :: Indra, geel husky vrouw, °18/05/16

      Reacties uitgeschakeld voor Vrouwen :: Indra, geel husky vrouw, °18/05/16
Indra woont samen met zusje Rain, Sarajevo, Minnie en Oona bij Ellen in Deerlijk.

Achtergrond
Op 25 augustus gingen we 11 ratten gaan ophalen bij iemand die onder bewindvoering staat. Indra is één van de dochters van Enfys die ook in de opvang verblijft.

Beschrijving
Indra is meer schuchter dan haar zusje Rain maar volgt al vlug Rain haar voorbeeld wanneer het deurtje van de kooi opengaat. Je kan haar redelijk makkelijk opnemen en dan kan je haar zeker wat knuffelen en kusjes geven. Maar dan ook wel weer niet te lang want ja, spelen is ook leuk natuurlijk!

Updates

22/09/2016
Sinds anderhalve week zit Indra samen met Rain en Pip bij Kapser, Sarajevo en Riga. De introductie tussen hen ging heel vlot. Indra is zelfs opengebloeid en minder schuchter sinds ze in dit grote groepje zit.

09/10/2016
Indra blijft de meest schuchtere van het groepje en heeft niet zo graag dat je haar uit de kooi neemt. Wanneer ik dat echter toch doe geniet ze toch van het loslopen samen met haar kooigenootjes. Het is geen grote knuffelaar, spontaan komt ze niet vaak naar me toe maar als ik er zin in heb geef ik haar toch knuffels en kusjes en laat ze zich dan toch maar doen 🙂

01/11/2016
Op 15 oktober werd Indra samen met haar kooigenootjes Rain en Sarajevo geïntroduceerd bij Minnie en Oona. Deze introductie verliep heel vlot, na een uurtje lagen ze al samen te slapen op een hoopje.
Indra blijft een eerder schuchtere rat maar komt uiteindelijk ook haar beetje aandacht vragen. Ze wordt nog steeds niet graag opgenomen maar laat zich over het algemeen wel makkelijk doen wanneer ik haar toch bij mij neem.

06/11/2016
Vandaag wat speeltijd gehad met deze 5 geweldige meiden. Zoals gewoonlijk neemt Indra niet het voortouw maar eenmaal ze op gang is wil ze toch ook gewoon spelen zoals de anderen. Eerst wat afwachtend snuffelen aan mijn vingers en dan hopla, laten we dat mensje maar eens beklimmen 🙂 Wanneer ik de speeltijd wou afsluiten was ze niet meer weg te slaan van het deurtje van de kooi, zo van ‘Helaba, waarom ga jij nu al weer weg?’.

04/12/2016
De afwachtende houding bij Indra verdwijnt meer en meer. Ze wacht niet altijd meer af tot ook de anderen met mij komen spelen en gaat volledig zelfstandig over tot verkenning van de omgeving.
Opnemen vindt ze niet zo leuk, misschien omdat ze door haar rode oogjes niet zo goed ziet. Wanneer je ze eenmaal vast hebt kan je ze wel even bij jou houden.
Speelse capriolen kan je vinden in het filmpje waarvan de link onderaan dit topic staat.

02/01/2017
Zoals reeds in de vorige update gemeld is Indra minder en minder afhankelijk van haar kooigenootjes. Vaak staat ze alleen op wacht aan het deurtje, kijkend of ik nu toch wel niet eens haar kooi zou willen opendoen 🙂
Opnemen is nog altijd iets wat ze niet zo fijn vindt maar dat maakt haar niet minder leuk!

15/01/2017
Ongelooflijk hoe Indra geëvolueerd is van een schuchtere rat naar eentje die graag haar portie aandacht komt opeisen.
Ze is erg nieuwsgierig en ook zorgzaam naar de anderen toe.

Foto’s

Afbeelding

09/10/2016
Afbeelding Afbeelding

06/11/2016
Afbeelding

Afbeelding

15/01/2017
Afbeelding

Afbeelding

Met kooigenootje Minnie:
Afbeelding

Filmpjes
04/12/2016