Vrouwen :: Minissa, mink berken vrouw, °05/16

      Reacties uitgeschakeld voor Vrouwen :: Minissa, mink berken vrouw, °05/16
Minissa verblijft samen met haar 8 zusjes bij Kayleigh te Sittard.
Verhuist het liefste samen met één van de zusjes.
Mag verhuizen na 21 dagen observatie, dus vanaf 25 september.

Achtergrond
Minissa komt uit de groep van 29 ratten. Zij is een dochter van Yara (eerste nest).

Beschrijving
Minissa is een vrij gestrest meisje. Ze schrikt heel snel, oppakken vindt ze niet zo leuk. Met loslopen is ze ook erg nerveus. Ik ben met haar bezig met knuffeltherapie.

Update 24/10/’16
Wat een vooruitgang heeft Minissa geboekt! Sinds ze samen met haar zusjes verhuist is naar de Furet XL, gaat het stukken beter met haar! Ze zit nu niet meer zo verstopt onder een andere kooi in, maar het is ruimtelijk en er komt veel licht in de kooi en dat doet haar erg goed 😀 Ze is veeeeel actiever en komt ook heel vaak kijken! Soms duurt het wel even voordat ze komt, maar zodra ze in de gaten heeft dat er iets gebeurd, dan komt ze gelijk aan om aandacht te vragen 😀 Ik ben trots op deze vooruitgang!

Update 03/01/’17
Die lieve Minissa toch! Ze is echt een zeer leuke meid aan het worden 😀 Ze komt snel aandacht vragen, je kunt haar vrij goed oppakken (gaat wel soms gepaard met een piep hihi ) en ze blijft ook al steeds beter bij je zitten. Ik merk wel dat ze bij vreemde mensen wat minder goed stil blijft zitten. Dit vindt ze nog wel wat spannend, maar het gaat al beter 🙂 Ik denk echt dat dit een geweldig leuk meisje zal gaan worden met wat geduld!

Een filmpje van haar en haar zusjes vind je onderaan 🙂

Foto’s
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Filmpjes
03/01/’17