Vrouwen :: Rain, champagne japanner vrouw, °18/05/16

      Reacties uitgeschakeld voor Vrouwen :: Rain, champagne japanner vrouw, °18/05/16
Rain verblijft samen met haar zusje Indra en kooigenootjes Sarajevo, Oona en Minnie bij Ellen te Deerlijk.

Achtergrond
Op 25 augustus gingen we 11 ratten ophalen van een persoon die onder bewindvoering staat. Zij is één van de dochters van Enfys, die ook in de opvang verblijft.

Beschrijving
Rain ziet het steeds volledig zitten wanneer het deurtje van de kooi opengaat. Haar nieuwsgierig kopje komt al gauw van uit de hangmat piepen en ze komt vrolijk tot bij mij.

Updates

22/09/2016
Sinds anderhalve week zit Rain samen met Indra, Pip, Sarajevo, Riga en Kasper. De intro tussen deze 6 ging heel vlot. Rain kan je vaak samen zien met Sarajevo, de twee ondeugende en haantjes de voorsten. Gaat het deurtje open dan willen ze alle 2 zo snel mogelijk bij jou komen, of ja, uit de kooi eigenlijk 🙂
Rain zit vol energie en is dankbaar wanneer ze op de zetel mag rondcrossen!

09/10/2016
Rain heeft zich ondertussen ook ontpopt tot een echt knuffelratje. Bij de losloopmomentjes kruipt ze enorm graag op mijn schouder waar ze zich liefst van al nestelt onder mijn haar of in mijn sjaal. Daar ligt ze dan te knarsen en te genieten.

01/11/2016
Op 15 oktober werd Rain samen met haar kooigenootjes Indra en Sarajevo geïntroduceerd bij Minnie en Oona. Deze introductie verliep heel vlot, na een uurtje lagen ze reeds samen te slapen.
Ik had de indruk dat ze Riga en Kasper, die werden geadopteerd, wel wat miste. Ze kwam minder vlot naar me toe wanneer ik het deurtje van de kooi opende. Ondertussen heeft ze er opnieuw meer zin in en komt haar lieve kopje weer vlug uit een hangmat piepen wanneer ik in de buurt ben.

06/11/2016
Vandaag wat speeltijd gehad met deze 5 fantastische meiden. Rain laat meestal niet lang op zich wachten om haar portie spelen met het mensje op te eisen. Haar kopje komt al heel snel vanuit de hangmat piepen wanneer het deurtje opengaat.
Hou ze wel goed in de gaten, want die weide wereld verkennen, dat vindt ze heel fijn 😀

04/12/2016
Rain is vriendjes met iedereen in de kooi, je kan haar altijd wel eens bij de één of de ander vinden, genietend van de sputnik of de hangmat.
Ze is nog steeds een speelse meid die graag op verkenning gaat.
Je kan haar in actie zien op het filmpje via de link onderaan dit topic.

02/01/2017
Rain is, net als haar meeste kooigenootjes, nog steeds een dappere meid naar mensen toe. Ze komt over het algemeen altijd vlug tot bij jou en laat zich makkelijk opnemen.
Ze kan het goed vinden met iedereen in de kooi, ligt altijd wel bij iemand te slapen.

15/01/2017
Eigenlijk is Rain de meest rustige rat van haar kooi. Ze is wel nieuwsgierig en speels maar het hoeft allemaal niet ‘raprap’. Laat ze eerst maar op het gemak wakker worden, want slapen in haar sputnik doet ze toch ook wel graag 🙂

Foto
Afbeelding

09/10/2016
Afbeelding Afbeelding

06/11/2016
Afbeelding

15/01/2017
Afbeelding

Filmpjes
04/12/2016