Vrouwen :: Sarajevo, wit roodoog vrouw, °05/16

      Reacties uitgeschakeld voor Vrouwen :: Sarajevo, wit roodoog vrouw, °05/16
Sarajevo verblijft samen Minnie, Oona, Indra, en Rain bij Ellen te Deerlijk.

Achtergrond
Sarajevo is binnengekomen na een inbeslagname van 34 ratjes.

Beschrijving
Sarajevo is een ratje die constant op zoek is naar jouw aandacht. Echter wordt ze wel nog niet zo graag opgenomen, ze laat het toe maar loopt toch liever rond.
Wanneer je haar niet goed in de gaten hebt is ze al op weg naar de bovenkant van de kooi, een echte ontdekker dus!

Updates

26/08/2016
Sarajevo is echt wel het haantje de voorste van de groep. Ze laat zich ondertussen al makkelijk opnemen en kan nog steeds haar nieuwsgierigheid niet bedwingen.
Een echte ‘tralieplakker’, je kan niet passeren of ze hangt er aan 🙂

22/09/2016
Ondertussen werden drie van haar zusjes geadopteerd en wordt ze momenteel samen met haar zus Riga geïntroduceerd bij Pip, Indra, Rain en Kasper.
Het vertrek van haar drie zusjes had geen zo een grote impact op Sarajevo, ze bleef mijn aandacht volop opzoeken.
Met haar nieuwe kooigenootjes doet Sarajevo het heel goed. Ze is vriend met iedereen en vindt het volgens mij wel leuk dat ze nieuwe ‘Partners in crime’ heeft om samen aan de tralie te plakken 🙂

09/10/2016
Sarajevo is nog steeds haar aandachtszoekende zelf. Wanneer de deurtjes van de kooi opengaan duurt het meestal niet lang of ze komt op je af, of ja, ze komt op de vrijheid af 😀
Ze laat zich makkelijk opnemen en knuffelen maar verwacht niet dat ze stil op jouw schouder blijft zitten. Neenee, spelen en rondcrossen is veel leuker!

01/11/2016
Op 15 oktober werd Sarajevo samen met haar kooigenootjes Indra en Rain geïntroduceerd bij Minnie en Oona. Deze introductie verliep heel vlot, na een uurtje lagen ze al samen te slapen.
Samen met Minnie zijn ze de trekkers van het groepje en komen ze als eerste mijn aandacht opeisen. Ze is ook de eerste om de vrijheid op te zoeken en voor je het weet zit ze boven op de kooi, genietend van het uitzicht 🙂

06/11/2016
Vandaag wat speeltijd gehad met deze 5 fantastische meiden. Zoals gewoonlijk is Sarajevo er als de kippen bij om haar portie aandacht op te eisen. Voor je het weet zit ze vanboven op jouw schouder, te snuffelen in jouw oor. Maar pas op, dit is slechts een afleidingsmanoeuvre om de snelste weg naar de bovenkant van de kooi te vinden 😛
Ze laat zich heel makkelijk opnemen, dus die ontsnappingspogingen zijn makkelijk te verijdelen.

04/12/2016
Sarajevo is echt een fantastische meid die nog steeds graag haar portie aandacht opeist. Ze loopt zonder problemen je schouder op, op zoek naar de weide wereld, want die vindt ze wel heel interessant.
Je kan haar heel makkelijk opnemen en uitgebreid knuffelen!
Je kan haar in actie zien op het filmpje waarvan je de link vindt onderaan dit topic.

02/01/2017
Ongelooflijk dat Sarajevo nog geen nieuwe thuis heeft gevonden, zo een fantastische sociale meid. Ze trekt heel de groep op een positieve manier mee en is zeer lief naar mensen toe.
Soms denk je ‘Die wil gewoon een lekker snoepje’, maar nee hoor, ze neemt het snoepje aan, legt het neer en komt vlug op jou klimmen 🙂

15/01/2017
Sarajevo is nog steeds haar fantastische zelf. Onmiddellijk komen als het deurtje opengaat, direct op mij klimmen en nieuwsgierig als geen ander. Hou ze goed in de gaten, voor je het weet verkent ze niet alleen jou maar ook de bovenkant van de kooi 😛 Gelukkig laat ze zich heel makkelijk doen en kan je ze vlug weer bij jou nemen.

Foto’s

Afbeelding Afbeelding

09/10/2016
Afbeelding

Met kooigenootje Kasper, loerend op de achtergrond:
Afbeelding

06/11/2016
Afbeelding

15/01/2017
Afbeelding

Afbeelding

Filmpjes
04/12/2016