Bezoek Friemels & Frunniks

Over webshop Friemels & Frunniks

ga naar friemels en frunniks.nl

Wat is Friemels en Frunniks

Op 6 oktober 2013 is Friemels & Frunniks opgericht.
Friemels en Frunniks is een webshop voor hangmatjes en andere artikelen voor ratjes. Een groep creatieve rattenliefhebbers maakt en verkoopt op geheel vrijwillige basis leuke spulletjes voor ratten, andere knaagdieren en hun baasjes. De shop wordt als non-profit organisatie gerund door Marloes. De volledige winstopbrengst wordt gedoneerd aan Rattenopvang Leusden van Ineke.
Ineke vangt al vele jaren op een zeer zorgzame, liefdevolle en toegewijde manier ratjes op. Omdat deze ratjes altijd de beste (medische) zorg krijgen en de kosten daarvan flink op kunnen lopen, willen wij daar graag een financiële bijdrage aan leveren.

Onze producten

In de shop vind je allerlei soorten en maten hangmatjes, knuffelzakken, stoffen huisjes, tunnels en meer. Deze zijn er in budget, luxe en extra stevige varianten. Speciaal voor ratten samengestelde snacks worden zorgvuldig vers bereid en verpakt door onze vrijwilligers. Ineke maakt zelf allerlei leuke knaagpuzzels en mooie houten kooiaccessoires en ook voor het baasje verkopen wij leuke artikelen.
Bij de opvang komen ook regelmatig allerlei benodigdheden voor het houden van ratjes binnen als mensen afstand doen van ratjes. Een deel hiervan vind je in de shop bij de tweedehands artikelen. Denk hierbij aan plateaus, voerbakjes, vervoersmandjes of wat er maar komt kijken bij het houden van ratjes.

Alles wat je ratjes nodig hebben om heerlijk zacht en comfortabel te kunnen slapen en hangen in hun kooi!

Lekkere nomnoms voor zo uit het vuistje of waar je ratjes wat meer moeite voor moeten doen…

Knaaghout

Leuke accessoires om lekker aan te knagen en zo de rest van je kooi-inrichting zo lang mogelijk mooi te houden!

rattige spullen voor het baasje

De allerleukste hebbedingetjes voor het baasje.

Dus… Neem een kijkje in de webshop en je verwent niet alleen je eigen schatjes thuis, maar je steunt óók alle ratjes die bij Ineke zitten te wachten op een eigen huisje. Dat voelt extra goed toch?

Veel shopplezier!